O NÁS

Již před léty nás uchvátilo kouzlo valašských hor Beskyd a Javorníků. Velmi rádi jsme se do této oblasti vraceli a když se naskytla možnost postavit si vlastní roubenku přímo v srdci Javorníku v Novém Hrozenkově, tak jsme neváhali a pustili jsme se do projektu Chata Hrozenka.

Naše společnost Chata Hrozenka, s.r.o. byla založena v roce 2015 za účelem zprostředkování krásy valašských hor lidem tak, jak to máme rádi my. S láskou a pečlivostí jsme vybudovali naši chatu, aby se tam každý cítil jako doma.

Krása dřeva a přírodních materiálů se spojují v příjemný a útulný interiér. Nechybí zde nic na co jste z domu zvyklí jako 2 koupelny s WC, sauna, vybavená

kuchyně, myčka, pračka, sušička, žehlička, WiFi v celém domě. V obývacím pokoji je navíc monitor s herní konzolí PS4. V hlavní místnosti se budete těšit z krbu a jeho příjemného tepla. V letních měsících je možnost využití menšího nadzemního bazénu, venkovního posezení, vířivky a grilu.

Budeme rádi když se u nás budete cítit co nejlépe a užijete si  odpočinek u nás ať už aktivní nebo pasivní formou, taky abyste se od nás vraceli plni energie a chuti do života tak, jak to máme i my!

Příjezd je kolem kostela ke hřbitovu a kolem hřbitova (úzká cestička), dále  přes železniční most,

            za mostem doprava a úplně nakonec.  Jedná se o poslední budovu.

© Chata Hrozenka | 2019